X
Produkt byl přidán do objednávky.

Balzamikové octy a krémy Olitalia

Balzamikový ocet se vyrábí z hroznů: Lambrusco, Sangiovese, Trebbiano, Alba, Ancellotta, Fortana, Montuni. Hrozny se rozdrtí, vznikne čerstvý mošt, který putuje do výparníku, kde ze 4kg hrozna vzniká 1kg koncentrovaného hroznového moštu. Smísením koncentrovaného hroznového moštu s vinným octem a karamelem vzniká Balzamikový ocet, který zraje v dřevěných sudech, které bývají dubové, kaštanové, jasanové či třešňové. Dle délky zrání vzniká ocet maturato "zralý", který v sudech zraje 3 měsíce až 3 roky a dále pak vzniká ocet invecchiato "starý", který zraje déle než 3 roky.


Extra panenský olivový olej a aceto balsamico di Modena OLITALIA …

  • 343,60 Kč Cena s DPH
 ks

Dostupnost Skladem

Extra panenský olivový olej a balzamikový ocet aceto balsamico di Modena v nerezovém stojánku. Stojá…



Původ Balzamikového octa z Modeny sahá tak daleko, že se někteří jeho zastánci a patroni „Modenského směru“ domnívají, že je to produkt, který existuje odjakživa, nebo že byl alespoň součástí modenské kulturní tradice již od vzniku města Modena v regionu Emilia Romagna. Má se také za to, že ve Středověku zdejší šlechtické rodiny obdarovávali své zasnoubené dcery sadou Balzamikového octa jako součást jejich věna.

Otevírací doba distribučního centra

Pondělí 07.00 - 17.30
Úterý 07.00 - 17.30
Středa 07.00 - 17.30
Čtvrtek 07.00 - 17.30
Pátek 07.00 - 16.00

Kontaktujte nás

CANO CZ s.r.o.
Distributor italských specialit
Havlíčkova 516 
538 03 HEŘMANŮV MĚSTEC

Tel.: +420 469 695 018
E-mail: cano@cano.cz

© 2017, CANO CZ s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | E-shop vytvořen na B2C Brána | XHTML 1.0