Gnocchi con patate ai spinaci - špenátové noky BOLOGNESE 500g
Špenátové noky/Gnocchi con patate ai spinaci [čti ňoky\, množné číslo od italského slova gnocco] můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava.
Noky jsou dobarvené sušeným špenátem.
Detailní popis
VÝROBEK Z BRAMBOR - BRAMBOROVÉ NOKY/GNOCCHI
Složení: Bramborové pyré 70% (voda, bramborové vločky: dehydratované brambory, emulgátor: mono a diglyceridy mastných kyselin, přírodní aroma), pšeničná mouka typ 00, bramborová moučka, sušený špenát 1,6%, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný.
Alergenní informace: Obsahuje lepek. Může obsahovat stopy vajec a mléka.
Návod k použití: Noky vhoďte do dostatečného množství vařící se osolené vody. Po vyplavání na povrch ihned sceďte.
- Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem
- Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.
Skladování: Uchovejte v chladu a suchu při teplotě do 30°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 596 kJ/141 kcal
- Tuky: 0,5g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 0,1g
- Sacharidy: 29,1g
- z toho cukry: 0,13g
- Bílkoviny: 2,9g
- Sůl: 1,1g
Země původu: Itálie
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!