Bramborové noky LA BONTÁ 500g

Kód produktu: 1-11329 Kód výrobce: 8595199900863 Výrobce: Carlo Crivellin
39,20 Kč
35,00 Kč bez DPH
Skladem
Ks
Počet ks v kartonu: 11

Gnocchi di patate bramborové noky LA BONTÁ ITALIANA 500g​

Noky můžete stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod nebo servírovat jako přílohu. Jejich výhodou je rychlá a nenáročná příprava. Recepty s Gnocchi jistě okouzlíte celou rodinu.

Zobraz detailní popis

Detailní popis

VÝROBEK Z BRAMBOR - BRAMBOROVÉ NOKY/GNOCCHI

Složení
Rehydrované brambory 80% [voda, bramborové vločky země původu: EU)], pšeničná mouka, bramborový škrob, rýžová mouka, jedlá sůl, regulátor kyselosti: kyselina mléčná, konzervant: sorban draselný, přírodní aroma. 

Alergenní informace
Obsahuje pšenici. Může obsahovat stopy mléka, vajec, sóji a hořčice.

Návod k použití
Noky vhoďte do vroucí osolené vody. Po vyplavání na povrch vyčkejte 2 minuty, sceďte a servírujte s vaší oblíbenou omáčkou. Doba varu: 2 minuty.

  • Na český způsob se hodí téměř ke všem druhům omáček, jako je např. rajská, koprová, houbová, dále s gulášem, se špenátem, se zelím a s uzeným masem, s masem a šťávou, s vajíčkem, nebo i na sladko jako škubánky s mákem.
  • Na italský způsob chutnají především se smetanovými omáčkami (nejpoužívanější je quattro formaggi se čtyřmi druhy sýrů), do kterých přidáváme např. lososa, listový špenát, houby, šunku, kuřecí maso, sýry – parmazán, gorgonzolu, nivu. Dopřát si je můžete i s rajčatovými omáčkami, jako je například ragú, s pestem nebo jen s rozpuštěným máslem a posypané sýrem.   

Skladování
Uchovejte v chladu a suchu při teplotě do 25°C. Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 3 dnů. 

Země původu
Itálie

Výživové údaje na 100g

Energetická hodnota 655 kJ/154 kcal
Tuky 0,3g
z toho nasycené mastné kyseliny 0,1g
Sacharidy 33,3g
z toho cukry 0,3g
Vláknina 1,3g
Bílkoviny 4g
Sůl 0,63g

Gnocchi s rajčatovou omáčkou

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!