X
Produkt byl přidán do objednávky.
Úvod Italské recepty GNOCCHI / Noky recepty

GNOCCHI / Noky recepty

Italské bramborové gnocchi můžeme stejně jako těstoviny podávat jako hlavní chod, nebo servírovat jako přílohu k hlavním chodům.

Dobře se hodí téměř ke všem druhům omáček, které podáváme s těstovinami, zejména však ke smetanovým omáčkám. Dále je můžeme používat i s omáčkami dle vlastní fantazie nebo s omáčkami, které jsme zvyklí podávat např. s klasickými knedlíky. Můžeme je používat i na sladko např. jako škubánky s mákem.

Jsou poměrně syté, a proto k prvnímu chodu stačí pouze malé množství asi 115 g na osobu.

Všechny druhy gnocchů se vaří v osolené, téměř vroucí vodě a vaří se dokud nevyplavou na hladinu.

Bramborové mininoky se smetanovou omáčkou a houbami Gnocchi s rajčatovou omáčkou Gnochi s kuřecím masem Gnocchis omáčkou z gorgonzoly

Vytisknout stránku

Otevírací doba distribučního centra

Pondělí 07.00 - 17.30
Úterý 07.00 - 17.30
Středa 07.00 - 17.30
Čtvrtek 07.00 - 17.30
Pátek 07.00 - 16.00

Kontaktujte nás

CANO CZ s.r.o.
Distributor italských specialit
Havlíčkova 516 
538 03 HEŘMANŮV MĚSTEC

Tel.: +420 469 695 018
E-mail: cano@cano.cz

© 2017, CANO CZ s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | E-shop vytvořen na B2C Brána | XHTML 1.0