Sušené ravioli plněné masem PASTIFICIO BOLOGNESE 250g
Ravioli [množné číslo od italského slova raviolo, pocházející ze slovesa riavolgere "zabalit"] jsou italské semolinové těstoviny v podobě čtverečku, zvané též taštičky, s masovou náplní, typické pro italský region severní Itálie Emilia Romagna.
TIP: Tortellini vyzkoušejte i jako zavářku do polévky!
Detailní popis
VAJEČNÉ TĔSTOVINY SUŠENÉ S NÁPLNÍ OBSAHUJÍCÍ VEPŘOVÉ MASO
Nejrychleji je připravíte již s hotovou ochucenou rajčatovou omáčkou, se sýrovou omáčkou, kterou připravíte z másla, smetany a strouhaného sušeného parmazánu nebo nivy. Můžete ji ochutit petrželkou, solí a pepřem nebo přidat na plátky nakrájenou šunku – asi 5 minut před koncem vaření. Do omáčky, jejíž základem jsou rajčata můžete přidávat olivy, ančovičky, chilli papričky, plody moře nebo další ingredience dle Vaší fantazie a chuti.
Složení: Semolina z tvrdé pšenice, vejce 14,6%, strouhanka (pšeničná mouka typ 0, jedlá sůl), připravené vepřové maso 12% (vepřové maso, koření, aromatické byliny, sůl), palmový olej, zrající šunka 1% (vepřové maso, jedlá sůl, konzervant E250), jedlá sůl, strouhaný sýr (mléko, jedlá sůl, syřidlo, konzervant: lysozym z vajec), aroma.
Alergenní informace: Obsahuje lepek, vejce, mléko.
Skladování: Uchovejte na chladném a suchém místĕ, ne v ledničce.
Návod k použití: Tortellini vsypeme do vařící se osolené vody nebo do vývaru a vaříme do jejich změknutí pod dobu 15-18 min..
Vařené: Ochucujeme např. rozpuštěným máslem, masovým ragú, rajčatovou omáčkou, posypeme parmazánem a podáváme.
Zapékané v troubě: Přidáme ragú, bešamel, smetanu, sýr grana a zapékáme cca 10 min.
Výživové údaje na 100g:
Energetická hodnota: 1612 kJ/382 kcal
- Tuky: 8,7g
- z toho nasycené mastné kyseliny: 3,4g - Sacharidy: 62,3g
- z toho cukry: 1,3g - Vláknina: 4,6g
- Bílkoviny: 11,4g
- Sůl: 1,20g
Země původu: Itálie
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!