Rostlinný krém neslazený HOPLÁ 1l

Kód produktu: 8-60001 Kód výrobce: 8000005430019 Výrobce: Cooperlat
124,60 Kč
111,25 Kč bez DPH
Skladem
Ks
Počet ks v kartonu: 12

Rostlinný krém neslazený HOPLÁ 1l

Hoplà na šlehání a vaření bez ztužených tuků lze použít v kuchyni jako lehké ochucovadlo, jako alternativu smetany živočišného původu. V cukrářství je ideální pro výrobu a zdobení dortů, plněných dortů, semifreddo, zmrzliny atd., lze jej použít s pudinkem, čokoládou, lískovým oříškem a dalšími aroma.

Zobraz detailní popis

Detailní popis

Přípravek z rostlinného tuku s dlouhodobou trvanlivostí UHT, ke šlehání a vaření.

Složení 
Voda, neztužené rostlinné tuky 28% (kokosový olej, olej z palmových jader, kakaové máslo), rozpustná rostlinná vláknina, mléčné bílkoviny, stabilizátory (E420, E460, E339, E466), emulgátory (E472e, sójový lecitin E322, E472b), sůl, aroma, barvivo betakaroten (E160a).

Alergenní informace 
Obsahuje mlékosóju

Použití 
Jako náhrada za živočišnou smetanu, zejména v gastronomii - k vaření, na omáčky, ke zjemňování omáček, při přípravě studených předkrmů. V cukrářské výrobě na zákusky, poháry, vařený pařížský krém, na výrobu šlehaných ochucených krémů a zmrzlin.

Doporučení 
Doporučuje se šlehat při teplotě výrobku 4°C až 6°C, dle potřeby lze vzhledem k vysokému stupni konzistence ředit vodou nebo mlékem, a to v poměru 200 ml vody (mléka) na 1 lt šlehačky.

Skladování 
Doporučené skladování při teplotě 4°C-22°C.
Po otevření tetra paku uchovávat v lednici a spotřebovat do 3-4 dnů.

Země původu 
Itálie

Výživové údaje na 100ml

Energetická hodnota 1143 kJ/277 kcal
Tuky 28g
z toho nasycené mastné kyseliny 28g
Sacharidy 5,1g
z toho cukry 0,9g
Vláknina 0,8g
Bílkoviny 0,8g
Sůl 0,25g

 

Specifikační body

Recept na pařížský krém 
Rostlinná šlehačka Hoplá 1l, cukr 200 g, kakao 70 g.

Postup: Suroviny smícháme a uvaříme. Čokoládový krém necháme vychladnout a minimálně 6 hodin odpočinout. Po odpočinutí lze šlehat ručním nebo elektrickým šlehačem.

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!