X
Produkt byl přidán do objednávky.

Vermicelli alla putanesca Vermicelli s ančovičkami a olivami

Co budete na špagety potřebovat? Vermicelli alla putanesca - Vermicelli s ančovičkami a olivami 

  • 500 g těstovin Vermicelli RISCOSSA č.4,
  • 700 g loupaných nebo koktejlových rajčat,
  • 150 ml panenského olivového oleje,
  • 80 g černých oliv bez pecky,
  • 30 g kaparů,
  • 6 plátků ančoviček v oleji,
  • 2 stroužky česneku,
  • snítka petržele a sůl.

Postup:

  1. Na pánvi rozpálíme olej a do něj přidáme nakrájené ančovičky, kapary a plátky česneku, které osmahneme dohněda a zmírníme plamen.
  2. Přidáme olivy, rajčata a feferonku, vaříme na prudkém ohni.
  3. Omáčka by měla zhoustnout.
  4. Těstoviny uvaříme v osolené vodě „al dente“, scedíme a přihodíme na pánev.
  5. Promícháme a krátce za stálého míchání ponecháme na prudkém plameni.
  6. Posypeme petrželkou.

Vytisknout stránku

Otevírací doba distribučního centra

Pondělí 07.00 - 17.30
Úterý 07.00 - 17.30
Středa 07.00 - 17.30
Čtvrtek 07.00 - 17.30
Pátek 07.00 - 16.00

Kontaktujte nás

CANO CZ s.r.o.
Distributor italských specialit
Havlíčkova 516 
538 03 HEŘMANŮV MĚSTEC

Tel.: +420 469 695 018
E-mail: cano@cano.cz

© 2017, CANO CZ s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | E-shop vytvořen na B2C Brána | XHTML 1.0