Olivy

Olivy jsou olejnaté plody olivovníku evropského, který roste v celém středozemí. Rozlišujeme 2 druhy oliv, nezralé zelené a vyzrálé černé. Jejich chuť a velikost je závislá na vyzrálosti plodu a klimatických podmínkách. Olivy se po celém světě používají ve studené i teplé kuchyni, konzumují se vypeckované plody, slouží jako ozdoba pokrmů a nápojů, své využití si našly i v kosmetice, lisováním se z nich získává olivový olej. Konzumováním oliv obohacujeme nejen svoje pokrmy, ale zároveň dodáváme tělu nezbytné přírodní látky.


Probíhá načítání komponenty
Zelené olivy bez pecky v nálevu 170g
Černé olivy bez pecky v nálevu 400g
Olivy na grilu pikantní CITRES 230g
Olivy pikantní kořeněné CITRES 520g
Olivy zelené bez pecky v nálevu 290g
Olivy černé krájené slaný nálev 290g
Olivy zelené Gigant bez pecky 540g
Olivy zelené krájené slaný nálev 290g
Olivy plněné paprikovou pastou 290g
Olivy černé sušené s peckou 190g
Novinka
Olivy Taggiasche bez pecky 200g
Novinka