Zelenina a Pesto

Antipasta, tímto slovem nahrazují italové všechny studené předkrmy. Jedná se např. o nakládanou zeleninu, grilovanou zeleninu, zeleninové pomazánky, paté, houby a jejich směsi naložené v oleji nebo v octu, olivy a spoustu dalšího. 
Pesto genovese je zelená omáčka připravená z rozdrcených lístků bazalky, soli, česneku, parmazánu, piniových oříšků a olivového oleje. Ochutnat můžete také pesto rosso, které svoji barvu získalo z použitých červených sušených rajčat. 
Luštěniny bychom měli do svého jídelníčku zařazovat co nejčastěji. Vyberte si čočku, drobné bílé fazole Cannellini, větší máslové Spagna, červené Red Kidney, netradiční černé fazole, klasickou cizrnu nebo tmavou cizrnu Kala Chana. Všechny druhy luštěnin jsou v plechovce a naložené v mírně slaném nálevu a vaření z nich je úplná hračka.


Probíhá načítání komponenty
Mix fazolí a cizrny v nálevu ELLEBI 400g
Cizrna ve slaném nálevu ELLEBI 2500g
Fazole červené Red Kidney v nálevu 2500g
Fazole bílé Spagna v slaném nálevu 2500g
Čočka ve slaném nálevu ELLEBI 400g
Cizrna ve slaném nálevu ELLEBI 400g
Fazole červené Red Kidney v nálevu 400g
Fazole bílé Spagna ve slaném nálevu 400g
Fazole bílé Cannellini v nálevu 400g