Lupini - Vlčí boby MAESTRANZA 345g

Kód produktu: 5-54000 Výrobce: Sadrym
67,60 Kč
60,36 Kč bez DPH
Ks
Počet ks v kartonu: 12

Lupini - vlčí boby jsou semena rostliny Lupiny bílé naložené ve slaném nálevu. Plody se nazývají Tremoso a používají se jako příloha k jídlům nebo doplněk salátů. Boby se jedí většinou bez slupky, důvodem je její horší stravitelnost.

Pravidelná konzumace lupínů je prevencí proti vysokému tlaku, diabetu typu B a přispívá ke snižování cholesterolu v organismu. Lupiny neobsahují lepek, proto jsou vítanou složkou jídelníčku celiaků.

Zobraz detailní popis

Detailní popis

LUPINY. VLČÍ BOBY VE SLANÉM NÁLEVU

Složení: Vlčí boby\, voda, jedlá sůl (4% hm.), regulátor kyselosti E-330, antioxidant E-300.

Alergenní informace: Obsahuje vlčí boby.

Návod k použití: Lupiny je třeba před konzumací propláchnout a nechat 1 hod ve vodě, aby pustily nadbytečnou sůl. Konzumují se oloupané, možné i se slupkou.

Skladování: Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 1 měsíce.

Hmotnost pevné potraviny: 210g

Země původu: Španělsko

Náš recept: Lupinové placičky

Budete potřebovat: 300g vyloupaných lupin, 400g vařených brambor ve slupce, 2 lžičky suš. droždí,, snítku suš. rozmarýnu, česnek, olivový olej, špetku soli, suš. pažitku, čerstvou petrželku a citron.

Lupiny opláchneme, vyloupeme a namočením je zbavíme slanosti. V mixéru mixujeme s troškou vody, rozmarýnem, česnekem do hladké pasty. Předem uvařené brambory do měkka, oloupeme a rozmačkáme, přidáme k pastě. Vše zpracujeme, zakápneme olejem a přidáme droždí. Vytváříme placičky, které opékáme na pánvi po obou stranách 2-3 minuty. Posypeme sekanou čerstvou petrželkou, zakápnuté citronem a servírujeme.   

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!