X
Produkt byl přidán do objednávky.
Úvod Těstoviny Anelletti - prstýnky RISCOSSA 500g

Anelletti - prstýnky RISCOSSA 500g

Prstýnky [italsky anelletti čti "anelety" v překladu anello = prsten] jsou italské těstoviny ze semoliny z tvrdé pšenice (Triticum durum).

Jedná se o drobnou zavářkovou těstovinu.

Cena za ks s DPH 26,10 Kč
Cena za ks bez DPH 22,70 Kč
Sazba DPH 15 %
Počet ks v kartonu 24
Dostupnost Skladem
Kód produktu 1-20074

Ke každé objednávce zboží nad 500 Kč od nás získáváte DÁREK za Váš nákup. 

 ks

SEMOLINOVÉ SUŠENÉ TĚSTOVINY BEZVAJEČNÉ

Složení: Semolina z tvrdé pšenice a voda.

Alergenní informace: Obsahuje lepek.

Návod k použití: Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme minut.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota: 1507 kJ/355 kcal

  • Tuky: 1,5g
    - z toho nasycené mastné kyseliny: 0,3g
  • Sacharidy: 75g 
    - z toho cukry: 3,5g
  • Bílkoviny: 12,5g
  • Sůl: 0,002g

Země původu: Itálie

Nahoru

PASTIFICIO RISCOSSA

Vše začalo roku 1902, kdy Leonardo Mastromauro založil Pastificio Riscossa (čti „pastyfíčo riskosa“ pastificio = výrobna těstovin). I přes nedostatečnou technologii té doby, se jeho chuť naučit se více nezastavila. Díky jeho vytrvalosti, lásce k práci a trpělivosti objevil všechna tajemství výroby dobrých těstovin. Jeho blízký vztah k přírodě mu umožnil, aby se naučil o přírodě a náhlých změnách počasí všechno, co je zapotřebí k získání a vyrobení dokonale sušených těstovin.

Nejdůležitější věcí bylo vědět jak. Tajemství výroby těstovin Riscossa bylo pečlivě střeženo a předáváno Mastromaurovým dětem a vnukům, kteří umění hluboce prožité tradice předávají dále.

Dnes je Pastificio Riscossa živým důkazem starodávného téměř až pohádkového umění výroby těstovin a technologického pokroku.

Pastificio Riscossa je díky svým manažerským a podnikavým schopnostem jednou z nejprestižnějších značek v Itálii a vyskytuje se na předních místech v exportu na celém světě (Francie, USA, Německo, VB, Japonsko, Východní Evropa). To je výsledkem pozorného výběru technologií pro výrobu, které jsou zaměřeny na uchování nejlepších vlastností výrobku.

Pastificio Riscossa je vybavena nejvyspělejšími stroji a kompletně zařízena počítači. Těstoviny během výroby nepřijdou do styku s lidmi, fyzicky se jich nemůže nikdo dotknout, protože vše je řízeno automaticky. Proto je výrobku zaručena maximální hygiena a jeho vysoká kvalita tak nemůže být ničím ovlivněna. Pečlivý výběr pouze té nejlepší tvrdé pšenice\, všechny stádia výroby a balení výrobku sledují vysoce kvalifikovaní odborníci. Ti neustále kontrolují, za pomoci nejmodernějších zařízení, vlhkost a proces sušení, který se koná za optimálních termo-hygrometrických podmínek, aby všechny organoleptické vlastnosti mouky zůstali nezměněné.

A konečně… těstoviny, anebo ještě lépe Pastificio Riscossa. Mezi těmito inovacemi, nesmí chybět ani nová image značky a obalu, marketingové strategie, investice do reklamy, hledání nových výrobků, důležité začlenění do nejprestižnějších řetězců, získání nových trhů v Itálii a v zahraničí. Vše bylo zaměřeno na jeden cíl, a to vyrobit z dobrých těstovin ještě lepší těstoviny, prostě těstoviny zítřka.

Výroba těstovin:

MLÝN: Příjem prvotních surovin - předčištění (odstranění slupek) - uskladnění - čištění (odstranění nečistot) - silo - přidání vody - mletí - rozprášení na mouku a semolu - uskladnění - promíchání - uskladnění - přeprava do PASTIFICIO RISCOSSA: Příjem semoly - promíchání (přidává se voda/tepelně ošetřená vejce/špenát/rajčata) - vytvoření těsta - trafilace (vyražení tvaru) - těstoviny (dlouhé/krátké) - sušení - ochlazení - vážení - kontrola hmotnosti - kontrola kovu - balíčkování - paletizace - uskladnění - sklad s konečnými výrobky

Italské těstoviny RISCOSSA jsou historickou značkou společnosti, která je přítomna, jak na domácím, tak mezinárodním trhu již celé století a představuje se s kvalitními těstovinami za správnou cenu.

Společnost se denně zasluhuje o hmatatelnou kvalitu v podobě barvy, dokonalosti tvaru, lahodné a konzistentní chuti a tím\, že se nelepí.

Schopnost udržet si svůj tvar a chuť závisí na pečlivém výběru prvotních surovin.

Garantuje prvotřídní kvalitu a jistotu výrobku. Rovněž velmi dbá na hygienické aspekty, které souvisí nejen s prostorami výroby těstovin, ale i původu prvotních surovin, způsob jejich uchování, balení atd. Zakládá si na zachování stálosti nebo-li možnosti pro spotřebitele, aby při každé koupi těstovin RISCOSSA\, našel výrobek vždy se stále stejnými vlastnostmi.

Koupí velkého mlýnského zařízení ve Venose (Pz), mohl Pastificio Riscossa\, známý svou silnou tradicí a jako hlavní představitel výrobce těstovin v kraji pro své výjimečné nadání na výrobu těstovin v Itálii již od roku 1902, dokončit integraci a kontrolu celého výrobního procesu, aby tak na trh nabídnul více než 120 tvarů těstovin vysoké kvality.

KVALITA VÝROBKU

  • vyrobit až 120 různých druhů těstovin je určitě důkazem kreativity a vrozené vášně pro práci a výrobek.
  • snaží se vyhovět gustu a gastronomickým zvyklostem zákazníka, který je zvyklý na určitý druh stravy, což znamená přenést časem a přes generace kořeny tzv. „středozemní diety“, která dnes slaví obrovský úspěch díky svým nutričním a zdravotním hodnotám. 
  • těstoviny RISCOSSA se nevyrábí ručním zpracováním, ale automatickými, technologicky vyspělými stroji a díky pečivému výběru tvrdé pšenice se řadí mezi prvních 10 značek těstovin v Itálii.
  • těstoviny drží tvar, nerozváří se, mají své aroma a nezaměnitelnou barvu.

KVALITA VÝROBNÍHO PROCESU

  • integrace mlýnu do výrobního procesu společnosti.
  • integrace nejmodernějších výrobních technologií při sušení za středně vysokých teplot.
  • kontrola kvality v souladu s normami EU.

KVALITA PRVOTNÍCH SUROVIN

  • výběr nejlepší domácí tvrdá pšenice z regionů Apúlie a Basilicaty, která  je vhodná pro výrobu těstovin, a to na základě barvy, kvality a množství glutinu.
  • použití nejkvalitnějšího zahraničního zrna pro zaručení správného množství bílkovin. 

KVALITA KONTROLY

  • systematická kontrola kvality v souladu s normami.
  • na základě speciálního vzorkového programu se kontrolují příchozí prvotní suroviny, konečný výrobek a balený výrobek.
  • provádí se analýzy zaměřené na fyzické, organoleptické, chemické a výživové vlastnosti výrobu a dohlíží se na zdravotní a hygienické normy. 

 www.riscossa.it

Nahoru

Produkt je zařazen v následujících kategoriích:

© 2017, CANO CZ s.r.o. – všechna práva vyhrazena

Ochrana osobních údajů | Prohlášení o přístupnosti | Výměna odkazů | Mapa stránek

Webové stránky vytvořila eBRÁNA | E-shop vytvořen na B2C Brána | XHTML 1.0