Plody kapary na stopce ve vin. octě 210g
Plody kapary se stopkou v nálevu z vinného octa PUCCI 210g
Kapary jsou nezralé plody (bobule) keře kapary. Používají se ve středomořských kuchyních (italské, španělské, řecké), do salátů, omáček, na těstoviny nebo pizzu. Kapary v nálevu jsou připraveny k okamžitému použití.
Detailní popis
STERILOVANÁ ZELENINA V NÁLEVU Z VINNÉHO OCTA. PASTEROVÁNO.
Složení
Plody kapary 48%, pitná voda, vinný ocet, jedlá sůl, antioxidant E220 (oxid siřičitý) rezidua.
Alergenní informace
Obsahuje siřičitany.
Skladování
Po otevření uchovejte v ledničce a spotřebujte do 1 týdne.
Hmotnost pevného podílu
100g
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 98 kJ/23 kcal |
Tuky | 0,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 1,5g |
z toho cukry | 1g |
Bílkoviny | 1,7g |
Sůl | 6,5g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!