Rýže

Co si takhle uvařit pravé italské risotto? Nejdříve musíte vybrat správný typ rýže a s tím Vám rádi poradíme. Nejpoužívanějšími rýžemi na risotto jsou v celé Itálii Carnaroli a Arborio, rýže které lehce nasáknou chuť použitých ingrediencí. Navíc mají kulatá zrna a vysoký obsah škrobu, uvařené risotto má pak lepkavý charakter. Rýži je dobré vařit ve vývaru nebo kvalitním italském víně. Nejdůležitější ale při celé přípavě italského risotta je neustálé míchání. Pokud máte chuť na kvalitní sypkou rýži, tak i s tím si víme rady. Vyzkoušejte rýži Basmatti, jasmínovou, dlouhozrnnou nebo parboiled. U nás si vyberou i příznivci Sushi rýže. A teď už jen sklenku vína do ruky a s chutí do toho.


Probíhá načítání komponenty
Kód produktu Název Sklad Cena bez DPH Cena s DPH
1-70001 Dlouhozrnná loupaná rýže LA PERDIZ 1kg Skladem 61,25 Kč 68,60 Kč
Ks
1-70002 Kulatozrnná loupaná rýže LA PERDIZ 1kg Není skladem 61,25 Kč 68,60 Kč
1-70020 Dlouhozrnná rýže loupaná LA PERDIZ 5kg Není skladem 293,75 Kč 329,00 Kč