Spaghetti al nero di seppia - sépiové špagety v dárkovém balení DALLA COSTA 500g

Kód produktu: 1-42125 Výrobce: Dalla Costa
150,40 Kč
134,29 Kč bez DPH
Ks
Počet ks v kartonu: 6

Špagety se sépiovou černí jsou typické pro benátskou kuchyni, je to lahodný pokrm s osobitou chutí, který v sobě nese veškerou chuť moře. Pěkný dárek v podobě otevírací knihy pro všechny gurmány.

Zobraz detailní popis

Detailní popis

SEMOLINOVÉ TĚSTOVINY SUŠENÉ OCHUCENÉ SÉPIOVOU ČERNÍ

Složení: Semolina z tvrdé pšenice\, pitná voda, sépiová čerň 4,3%, sušená ryba\, citronová šťáva.

Alergenní informace: Obsahuje lepek, ryby, měkkýše a výrobky z nich.

Výživové údaje na 100g:

Energetická hodnota 1517 kJ/358 kcal

  • Tuky 1,2g
    - z toho nasycené mastné kyseliny 0,2g
  • Sacharidy 73g
    - z toho cukry 3g
  • Vláknina 3,5g
  • Bílkoviny 12g
  • Sůl 0,7g 

Návod k použití: Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody a za občasného míchání vaříme 9 -11 min, pak scedíme. Uchovejte na chladném a suchém místě.

Země původu: Itálie.

Recept: Spaghetti alla Veneziana

500g sépiových špaget
500g loupaných krevet
250g čerstvých loupaných krájených rajčat
1 stroužek česneku
1 snítka petržele
½ cibule
extra panenský olivový olej

sůl, pepř

Na pánvi zpěníme na větším množství olivového oleje nakrájenou cibulku, přidáme rajčata zbavená semínek nakrájená na kousky a plátky česneku. Jakmile rajčata povolí, osolíme, opepříme a dusíme za občasného míchání na mírném ohni cca 20 minut. Poté přidáme krevety, nadrobno nakrájenou petržel a pár minut povaříme. Špagety uvaříme al dente, scedíme, přidáme do pánve, dobře promícháme s omáčkou a podáváme posypané petrželkou.

Hodnocení produktu

Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!