Zelenina a Pesto

Antipasta, tímto slovem nahrazují italové všechny studené předkrmy. Jedná se např. o nakládanou zeleninu, grilovanou zeleninu, zeleninové pomazánky, paté, houby a jejich směsi naložené v oleji nebo v octu, olivy a spoustu dalšího. 
Pesto genovese je zelená omáčka připravená z rozdrcených lístků bazalky, soli, česneku, parmazánu, piniových oříšků a olivového oleje. Ochutnat můžete také pesto rosso, které svoji barvu získalo z použitých červených sušených rajčat. 
Luštěniny bychom měli do svého jídelníčku zařazovat co nejčastěji. Vyberte si čočku, drobné bílé fazole Cannellini, větší máslové Spagna, červené Red Kidney, netradiční černé fazole, klasickou cizrnu nebo tmavou cizrnu Kala Chana. Všechny druhy luštěnin jsou v plechovce a naložené v mírně slaném nálevu a vaření z nich je úplná hračka.


Probíhá načítání komponenty
Pesto Genovese bazalkové CITRES 1000g
Kapary v soli CITRES 900g
Fazole červené Red Kidney v nálevu 2500g
Kapary medium v nálevu z vin. octa 540g
Fazole bílé Spagna v slaném nálevu 2500g
Paté Harissa chilli pasta 150g
Cizrna ve slaném nálevu ELLEBI 2500g
Artyčoky na grilu 230g
Artyčoky ve slunečnic. oleji 300g
Česnek s kořením v oleji 290g
Papričky s tuňákovou náplní CITRES 190g
Mix hub v oleji 290g