Olivy

Olivy jsou olejnaté plody olivovníku evropského, který roste v celém středozemí. Rozlišujeme 2 druhy oliv, nezralé zelené a vyzrálé černé. Jejich chuť a velikost je závislá na vyzrálosti plodu a klimatických podmínkách. Olivy se po celém světě používají ve studené i teplé kuchyni, konzumují se vypeckované plody, slouží jako ozdoba pokrmů a nápojů, své využití si našly i v kosmetice, lisováním se z nich získává olivový olej. Konzumováním oliv obohacujeme nejen svoje pokrmy, ale zároveň dodáváme tělu nezbytné přírodní látky.


Probíhá načítání komponenty
Olivy bez pecky ve slaném nálevu 170g
Zelené olivy bez pecky v nálevu 170g
Olivy černé s peckou řecký způsob 100g
Olivy bez pecky ve slaném nálevu 220g
Olivy kořeněné černé 125g
Olivy kořeněné zelené 125g
Černé olivy bez pecky v nálevu 400g
Olivy zelené krájené slaný nálev 290g
Olivy zelené bez pecky ve slaném nálevu 290g
Olivy černé krájené slaný nálev 290g
Olivy plněné paprikovou pastou 290g
Olivy na grilu pikantní CITRES 230g