Panettone je tradiční italská bábovka, pečená u příležitosti vánočních svátků. Klasický panettone se peče právě za použití "mateřského kvásku" a kromě mouky, cukru, vody a másla sem patří rozinky a kandované ovoce. Právě na síle a kvalitě kvásku a na procesu kynutí závisí kvalita výrobku. Těsto na panettone se zadělává nadvakrát, poprvé se nechá kynout po dobu 10-12 hodin a podruhé, již v papírové formě, pod dobu 6-7 hodin. Jenom pro zajímavost, po vyjmutí panettonu z trouby se vždy musí u dna napíchnout na jehlice a nechat několik hodin chladnout "hlavou" dolů.
Kód produktu | Název | Sklad | Cena bez DPH | Cena s DPH | |
---|---|---|---|---|---|
7-83061 | Colomba classica s mandlemi 750g | Skladem | 133,04 Kč | 149,00 Kč | |
7-83064 | Colomba classica bílá dóza 700g | Skladem | 222,32 Kč | 249,00 Kč | |
7-83077 | Colomba s kousky čokolády 700g | Skladem | 150,89 Kč | 169,00 Kč | |
7-83062 | Colomba classica hnědá dóza 700g | Skladem | 222,32 Kč | 249,00 Kč |