Rýže

Co si takhle uvařit pravé italské risotto? Nejdříve musíte vybrat správný typ rýže a s tím Vám rádi poradíme. Nejpoužívanějšími rýžemi na risotto jsou v celé Itálii Carnaroli a Arborio, rýže které lehce nasáknou chuť použitých ingrediencí. Navíc mají kulatá zrna a vysoký obsah škrobu, uvařené risotto má pak lepkavý charakter. Rýži je dobré vařit ve vývaru nebo kvalitním italském víně. Nejdůležitější ale při celé přípavě italského risotta je neustálé míchání. Pokud máte chuť na kvalitní sypkou rýži, tak i s tím si víme rady. Vyzkoušejte rýži Basmatti, jasmínovou, dlouhozrnnou nebo parboiled. U nás si vyberou i příznivci Sushi rýže. A teď už jen sklenku vína do ruky a s chutí do toho.


Probíhá načítání komponenty
Rýže parboiled CURTIRISO 5 kg
Dlouhozrnná rýže loupaná LA PERDIZ 5 kg
Basmati rýže CURTIRISO 1kg
Jasmínová rýže CURTIRISO 1kg
Rýže Nero CURTIRISO 500g
Rýže Sushi kulatozrnná TSURU 1kg
Parboiled rýže LA PERDIZ 1kg
Kulatozrnná loupaná rýže LA PERDIZ 1kg
Dlouhozrnná loupaná rýže LA PERDIZ 1kg
Rýže Carnaroli CURTIRISO 500g
Rýže Arborio CURTIRISO 500g
Parboiled rýže v sáčku CURTIRISO 4x125g