Calamarata bronzo PASTA JESCE 500g
Prémiová řada řemeslně vyráběných těstovin z oblasti Altramura z regionu Apúlie. Vyrobena pouze ze semoliny z tvrdé pšenice 100% italského původu. Při výrobě se používají bronzové formy, díky kterým mají těstoviny drsný povrch a umožňují tak lépe držet omáčku. Těstoviny se pomalu suší za nízkých teplot, což optimálně zachovává jejich organoleptické a výživové vlastnosti.
Detailní popis
SEMOLINOVÉ SUŠENÉ TĚSTOVINY
Složení
Semolina z tvrdé pšenice a voda.
Alergenní informace
Obsahuje pšenici. Může obsahovat stopy sóji a měkkýšů.
Skladování
Uchovejte na chladném a suchém místě.
Návod k použití
Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 10-12 minut.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1494 kJ / 352 kcal |
Tuky | 1,6g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4g |
Sacharidy | 73g |
z toho cukry | 2,1g |
Bílkoviny | 14g |
Sůl | 0,01g |
Specifikační body
Pasta Apulia vznikla na území Altamury, na hranicích Apúlie a Luky, v zeleni Murgie u Bari, to je to místo kde probíhá zcela řemeslná výroba. Vyrábí se těstoviny čerstvé a suché, bio i konvenční, špaldové, pšeničné odrůdy Senatore Cappelli, celozrnné, ochucené dehydratovanými a přírodními produkty. Pozornost a péče při výběru surovin, všechny jsou mezinárodně certifikované, dodávají chuť a kvalitu těstovin. Používají se dlouhé postupy sušení, které se pohybují od 12 do 18 hodin, při nízkých teplotách nepřesahujících 50°C, čímž jsou zachovány nutriční hodnoty a houževnatost při vaření (těstoviny drží svůj tvar). Všechny těstoviny jsou vyráběny na bronzových formách, které těstovinám dávají drsný a porézní charakter, díky kterému na těstovinách skvěle drží omáčky. Pasta Apulia je držiteli certifikátů IFS, KOSHER, Bioagricert pro výrobu bio těstovin, FDA pro vývoz výrobků do USA.
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!