Penne rigate bronzo PASTA JESCE 500g
Penne rigate bronzo PASTA JESCE 500g
Prémiová řada řemeslně vyráběných těstovin z oblasti Altramura z regionu Apúlie. Vyrobena pouze ze semoliny z tvrdé pšenice 100% italského původu. Při výrobě se používají bronzové formy, díky kterým mají těstoviny drsný povrch a umožňují tak lépe držet omáčku. Těstoviny se pomalu suší za nízkých teplot, což optimálně zachovává jejich organoleptické a výživové vlastnosti.
Detailní popis
SEMOLINOVÉ SUŠENÉ TĚSTOVINY
Složení
Semolina z tvrdé pšenice a voda.
Alergenní informace
Obsahuje pšenici. Může obsahovat stopy sóji a měkkýšů.
Skladování
Uchovejte na chladném a suchém místě.
Návod k použití
Těstoviny vhodíme do vařící se osolené vody (na 100g těstovin 1 litr vody) a vaříme 10-12 minut.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1494 kJ / 352 kcal |
Tuky | 1,6g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0,4g |
Sacharidy | 73g |
z toho cukry | 2,1g |
Bílkoviny | 14g |
Sůl | 0,01g |
Specifikační body
Pasta Apulia vznikla na území Altamury, na hranicích Apúlie a Luky, v zeleni Murgie u Bari, to je to místo kde probíhá zcela řemeslná výroba. Vyrábí se těstoviny čerstvé a suché, bio i konvenční, špaldové, pšeničné odrůdy Senatore Cappelli, celozrnné, ochucené dehydratovanými a přírodními produkty. Pozornost a péče při výběru surovin, všechny jsou mezinárodně certifikované, dodávají chuť a kvalitu těstovin. Používají se dlouhé postupy sušení, které se pohybují od 12 do 18 hodin, při nízkých teplotách nepřesahujících 50°C, čímž jsou zachovány nutriční hodnoty a houževnatost při vaření (těstoviny drží svůj tvar). Všechny těstoviny jsou vyráběny na bronzových formách, které těstovinám dávají drsný a porézní charakter, díky kterému na těstovinách skvěle drží omáčky. Pasta Apulia je držiteli certifikátů IFS, KOSHER, Bioagricert pro výrobu bio těstovin, FDA pro vývoz výrobků do USA.