Ravioli plněné masem 250g
Sušené vaječné semolinové ravioli plněné hovězím masem ALIBERT 250g
Ravioli jsou italské semolinové těstoviny v podobě čtverečku s masovou náplní, zvané též taštičky, typické pro italský region severní Itálie Emilia Romagna.
Nejrychleji je připravíte již s hotovou ochucenou rajčatovou omáčkou, se sýrovou omáčkou, kterou připravíte z másla, smetany a strouhaného sušeného parmazánu nebo nivy. Můžete ji ochutit petrželkou, solí a pepřem nebo přidat na plátky nakrájenou šunku – asi 5 minut před koncem vaření. Do omáčky, jejíž základem jsou rajčata můžete přidávat olivy, ančovičky, chilli papričky, plody moře nebo další ingredience dle Vaší fantazie a chuti.
Detailní popis
VAJEČNÉ SEMOLINOVÉ TĔSTOVINY SUŠENÉ S NÁPLNÍ OBSAHUJÍCÍ HOVĚZÍ MASO
Složení
Semolina z tvrdé pšenice, vařené hovězí maso 15% (hovězí maso, jedlá sůl), strouhanka (pšeničná mouka, jedlá sůl, droždí), vejce 11,7%, voda, palmový olej, jedlá sůl, aroma, cibule.
Alergenní informace
Obsahuje pšenici, vejce. Může obsahovat stopy mléka.
Skladování
Uchovejte na chladném a suchém místĕ.
Návod k použití
Ravioli vsypeme do vařící se osolené vody nebo do vývaru a vaříme do jejich změknutí cca 16 min.
- Vařené: Ochucujeme např. rozpuštěným máslem, masovým ragú, rajčatovou omáčkou, posypeme parmazánem a podáváme.
- Zapékané v troubě: Přidáme ragú, bešamel, smetanu, sýr grana a zapékáme cca 10 min.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100g
Energetická hodnota | 1716 kJ/407 kcal |
Tuky | 9,3g |
z toho nasycené mastné kyseliny |
4g |
Sacharidy | 65g |
z toho cukry | 2g |
Vláknina | 3,1g |
Bílkoviny | 14,5g |
Sůl | 1,63g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!