Zelenina a Pesto

Antipasta, tímto slovem nahrazují italové všechny studené předkrmy. Jedná se např. o nakládanou zeleninu, grilovanou zeleninu, zeleninové pomazánky, paté, houby a jejich směsi naložené v oleji nebo v octu, olivy a spoustu dalšího. 
Pesto genovese je zelená omáčka připravená z rozdrcených lístků bazalky, soli, česneku, parmazánu, piniových oříšků a olivového oleje. Ochutnat můžete také pesto rosso, které svoji barvu získalo z použitých červených sušených rajčat. 
Luštěniny bychom měli do svého jídelníčku zařazovat co nejčastěji. Vyberte si čočku, drobné bílé fazole Cannellini, větší máslové Spagna, červené Red Kidney, netradiční černé fazole, klasickou cizrnu nebo tmavou cizrnu Kala Chana. Všechny druhy luštěnin jsou v plechovce a naložené v mírně slaném nálevu a vaření z nich je úplná hračka.

 


Probíhá načítání komponenty
Plody kapary se stopkou ve vin. octě 290g
Lupini vlčí boby ve slaném nálevu CITRES 290g
Tapenáda z oliv, kapar a sardinek CITRES 200g
Antipastissimo ve slunečnicovém oleji CITRES 290g
Kapary medium v nálevu z vin. octa 540g
Kapary v soli CITRES 900g
Kapary v soli CITRES 70g
Papriky beranní rohy Lombardi 260g
Papričky pikantní Veneti 260g
Česnek ve slunečnicovém oleji 290g
Bomba Calabrese pikantní 200g
Pronto toast zeleninová pomazánka 290g