Zelenina a Pesto

Antipasta, tímto slovem nahrazují italové všechny studené předkrmy. Jedná se např. o nakládanou zeleninu, grilovanou zeleninu, zeleninové pomazánky, paté, houby a jejich směsi naložené v oleji nebo v octu, olivy a spoustu dalšího. 
Pesto genovese je zelená omáčka připravená z rozdrcených lístků bazalky, soli, česneku, parmazánu, piniových oříšků a olivového oleje. Ochutnat můžete také pesto rosso, které svoji barvu získalo z použitých červených sušených rajčat. 
Luštěniny bychom měli do svého jídelníčku zařazovat co nejčastěji. Vyberte si čočku, drobné bílé fazole Cannellini, větší máslové Spagna, červené Red Kidney, netradiční černé fazole, klasickou cizrnu nebo tmavou cizrnu Kala Chana. Všechny druhy luštěnin jsou v plechovce a naložené v mírně slaném nálevu a vaření z nich je úplná hračka.

 


Probíhá načítání komponenty
Hořčice Poivre Vert LOUIT FRÉRES 130g
Hořčice Dijon Forte LOUIT FRÉRES 130g
Hořčice Rustica LOUIT FRÉRES 130g
Artyčoky ve slunečnic. oleji 300g
Papriky grilované v oleji 290g
Plody kapary na stopce ve vin. octě 210g
Kapary medium v nálevu z vin. octa 100g