Rýžový ocet CARANDINI 500ml
Rýžový ocet CARANDINI 500ml
Rýžový ocet se vyrábí fermentací rýže, kdy vzniká rýžové víno, které opětovně fermentuje do vzniku octa. Rozšiřuje řadu oblíbených dochucovadel, většinou je spojován s přípravou rýže na Sushi, znám je hlavně v asijské kuchyni. V porovnání s klasickým octem je jeho chuť jemnější, něco mezi kyselo-sladkou. Používá se při přípravě zeleninových salátů, masových a rybích marinád či dresinků.
Detailní popis
RÝŽOVÝ OCET KVASNÝ
Složení
Rýžový ocet
Alergenní informace
Obsahuje siřičitany.
Kyselost
5%
Skladování
Uchovejte v chladu a suchu, chraňte před světlem a zdroji tepla.
Země původu
Itálie
Výživové údaje na 100ml
Energetická hodnota | 72 kJ/17 kcal |
Tuky | 0g |
z toho nasycené mastné kyseliny | 0g |
Sacharidy | 0g |
z toho cukry | 0g |
Vláknina | 0g |
Bílkoviny | 0g |
Sůl | 0g |
Hodnocení produktu
Produkt zatím nikdo nehodnotil, buďte první!